Profielfoto van Francois Tenhoopen

Favoriete recepten

Recepten die door Francois Tenhoopen als favoriet opgeslagen zijn.


Knolselderij gratin

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 17-02-2024

Kooktijd 1 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Een romige knolselderij gratin met aardappel en rozemarijn is een heerlijk bijgerecht. De knolselderij en rozemarijn maken van een standaard aardappelgratin een winterse gratin met een volle smaak.


Bladerdeegtaartjes met rode biet

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 20-01-2024

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Deze bladerdeegtaartjes met rode biet zijn een makkelijke lunch die binnen no-time klaar zijn. Deze mini taartjes met plakjes biet, 2 soorten kaas en rode ui zitten bomvol smaak.


Koolrabi ovenschotel

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 20-01-2024

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een heerlijke koolrabi ovenschotel met aardappel, spekjes, prei en meer. De walnoten geven de ovenschotel een perfecte textuur en geven het gerecht een herfstig tintje.


Erwtensoep met rookworst

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 20-01-2024

Kooktijd 2 uur 50 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Erwtensoep met rookworst is een stevige Hollandse maaltijd voor een koude dag, een makkelijk basisrecept voor snert met schouderkarbonade, prei, knolselderij en meer.


Stoofpotje van rundvlees en doenjang

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 20-01-2024

Kooktijd 2 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Dit stoofpotje van rundvlees en doenjang is een heerlijk vullende maaltijd met o.a. bonen en savooiekool. Dit Koreaans stoofvlees is licht pittig en vol van smaak.


Boerenkool stamppot met aardpeer

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 20-01-2024

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Een boerenkool stamppot met aardpeer is een heerlijke variatie op de ouderwetse boerenkoolstamppot. Aardperen zijn een vergeten groenten die bomvol smaak zitten en ook nog eens gezond zijn.


Gevulde tomaten met couscous

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Deze gevulde tomaten met couscous zijn een heerlijke vegetarische maaltijd. Ideaal als lunch of bijgerecht, licht kruidig met Marokkaanse invloeden.


Hele kip uit de oven met knoflookboter

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 1 uur 35 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Deze hele kip uit de oven met knoflookboter is ideaal tijdens een etentje. Met deze tips krijg je perfect malse kip, te maken met kant-en-klaar knoflookboter of maak deze zelf.


Shakshuka met feta

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Shakshuka met feta is een heerlijke twist op deze heerlijke eieren in een kruidige tomatensaus. Extra lekker met brood om te dippen voor een perfecte lunch.


Zelf rozenbottel likeur maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Rozenbottels schoonmaken is best veel werk, maar voor het zelf maken van rozenbottel likeur is dit niet nodig waardoor het maken van deze likeur enkel tijd en weinig moeite kost.


Tomaten carpaccio met rode biet

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Een tomaten carpaccio met rode biet is het perfecte voorgerecht tijdens warme dagen. Deze heerlijke salade met krokante kikkererwten is behalve vegetarisch ook nog eens vegan.


Traybake met kippendijen en limabonen

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Een traybake met kippendijen en limabonen is een vullende doordeweekse maaltijd. Makkelijk om te maken waarbij alles op één bakplaat de oven in gaat.


Sticky bloemkool met rijst

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Deze sticky bloemkool met rijst is een makkelijke doordeweekse maaltijd. Heerlijk smaakvolle gemarineerde bloemkool voor een vegetarisch gerecht.


Appelkruimelcake

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Deze appelkruimelcake is een heerlijk smeuïge cake met een laag appels, een vleugje sinaasappel en een topping van de lekkerste krokante kruimels.


Toscaanse kip

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-06-2023

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Deze romige Toscaanse kip is extra lekker met verse spinazie en zongedroogde tomaatjes. Serveer met een pasta voor een heerlijke doordeweekse maaltijd.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.