Over Ohmydish

Wie zit er achter de site? Wij zijn Marco en Véronique, beide 35 jaar. Marco komt uit Eindhoven (Noord-Brabant) en Véronique uit Beek (Limburg) maar in december 2017 zijn we verhuisd naar het Zuid-westen van Frankrijk, naar het departement Gers (32).

Hier hebben wij een moestuin en een tuin vol fruit- en notenbomen. Koken met de seizoenen vinden wij erg belangrijk. Eten staat bij ons centraal en daarom past Frankrijk met zijn geweldige keuken erg goed bij ons. Je vindt hier dan ook steeds vaker recepten uit onze regio, maar natuurlijk ook nog steeds recepten van over de hele wereld.

Mediakit

Bekijk op deze pagina onze mediakit.


Veronique van Ohmydish

Véronique; Ik heb een opleiding tot ‘leidinggevende keuken’ afgerond. Na jaren met plezier als zelfstandig werkend kok en chefkok gewerkt te hebben helaas afscheid van dit zware beroep moeten nemen door een schouderoperatie. Mijn kennis en passie wil ik middels mijn recepten met jullie delen.

Marco van Ohmydish

Marco; Ik ben fulltime webdeveloper van beroep en zorg daarnaast voor de technische kant van Ohmydish. Ik bewerk de foto’s die Véronique maakt en af en toe maak ik zelf ook een recept. We werken dus veel samen.

In cijfers

 • Opgericht: 2014
 • Aantal recepten: 2.279
 • Aantal blogposts: 355
 • Aantal pagina's: 44
 • Aantal stemmen: 35.699
 • Aantal antwoorden op kookvragen: 140
 • Aantal categorieën: 770
 • Aantal tags: 11.265
 • Aantal profielen: 3.454
 • Aantal collecties: 1.440
 • Aantal opgeslagen recepten: 19.293

Wij publiceren 5 x per week een nieuw recept op onze site ohmydish.nl én onze Engelstalige site ohmydish.com dus kom nog eens terug om te zien wat we gemaakt hebben. Ohmydish beschikt ook over onder andere een kennisbank voor koken met (basis)kennis over alles wat met koken, de keuken, eten en drinken te maken heeft. We begonnen ohmydish.com in juli 2014. Ohmydish.com is Engelstalig, steeds vaker bleek het lastig te zijn voor Nederlandstalige bezoekers om de recepten helemaal goed te maken. Daarom hebben we in september 2015 ohmydish.nl opgezet, het zusje van ohmydish.com. In mei 2016 zijn we begonnen met het vertalen van al onze – meer dan 800 – Engelstalige recepten naar het Nederlands. Na 5 maanden is het gelukt, sindsdien plaatsen we ook op deze site de Nederlandse recepten.

Heb je vragen en/of opmerkingen?

Je kunt ons altijd bereiken door gebruik te maken van ons contactformulier. We proberen binnen 48 uur reactie te geven. Alle opmerkingen, tips en vragen zijn welkom!


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.