Over ons

Over ons - wie zit er achter de site?

Hi! Ik ben Véronique (36) en woon sinds eind 2017 in Zuidwest Frankrijk samen met mijn man Marco en onze 2 honden Buddy en Tommy. Liefde voor eten en koken is met mijn Limburgse en Franse roots niet weg te denken uit mijn leven. Wij hebben een grote tuin met een moestuin en veel fruit- en notenbomen, koken met de seizoenen vind ik dan ook erg belangrijk.

Na de koksopleiding en jarenlang met plezier in verschillende restaurants en hotels gewerkt te hebben, wil ik mijn kennis en passie via Ohmydish met je delen. Hierdoor vind je naast veel recepten, ook veel informatie en tips over ingrediënten en koken bij de recepten en in de kookgids. Ik wil je helpen om met vertrouwen in de keuken te staan en dat je met liefde en de juiste ingrediënten een fantastische maaltijd op tafel kunt zetten. Veel van onze recepten zijn makkelijk om te maken, maar soms heb je net wat meer geduld of apparatuur nodig om de recepten te maken. Dat is de kracht van onze recepten, iedereen kan hier terecht: met veel of weinig ervaring in de keuken.

Ohmydish ben ik in 2014 samen met mijn man Marco begonnen. Eerst nog enkel Engelstalig op ohmydish.com, maar uiteindelijk hebben we alle recepten vertaald naar het Nederlands en bestaat ohmydish.nl sinds eind 2016. Marco is de technische man die alles kan, van programmeren tot foto's bewerken, koken en alles er tussen in. Naast zijn fulltime baan als webdeveloper werken wij dagelijks veel samen aan Ohmydish en maakt hij ook af en toe een recept, vandaar dat het niet mijn recepten, maar onze recepten, zijn. De website is ontzettend gegroeid in 10 jaar tijd, ondanks dat kiezen we er alsnog voor ons team niet uit te breiden. Hierdoor blijft alles 100% persoonlijk, maar kan het zo zijn dat je even op antwoord moet wachten en vragen we voor je begrip hiervoor. 

In 2024 is de website geheel vernieuwd: een nieuw systeem met o.a. een uitgebreidere zoekfunctie met filters, aantal personen aanpasbaar, voedingswaarden en duidelijke allergenen zichtbaar bij elk recept. 

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.