De lekkerste ontbijt recepten

De lekkerste ontbijt recepten

Dat is nog eens lekker wakker worden! Geniet s'ochtends van deze heerlijke ontbijtrecepten, recepten die je zonder al teveel moeite zó op tafel hebt staan. Een lekker en goed ontbijt geeft je energie in de ochtend om je dag goed mee te beginnen. Maak een keuze uit deze lekkere ontbijt recepten, van snel en makkelijk tot uitgebreid.

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Huevos rancheros uitgekozen. Huevos rancheros (ranch-stijl eieren) is een populair ontbijt in Mexico. Spiegeleieren op een gefrituurde tortilla met een tomatensalsa, kaas en avocado. Volledig recept bekijken

Huevos rancheros
😍 14Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Huevos rancheros

20 minuten
2 personen

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Snijd een halve ui en 1 teentje knoflook fijn. Was 3 tomaten en snijd deze doormidden. Verwijder het kroontje uit de tomaat en snijd in redelijk kleine stukjes, dit hoeft niet heel precies.

Was ook de groene pepers en snijd deze in fijne stukjes. Je kunt ervoor kiezen om de zaadlijsten te laten zitten, afhankelijk hoe pittig je het gerecht wil maken.

Laat de kidneybonen uitlekken in de zeef en was deze schoon met water.

Verhit een bakpan met een laag zonnebloemolie (of een andere neutrale olie) en wacht totdat de olie heet geworden is. Je kunt met een stukje keukenpapier testen of de olie heet genoeg geworden is.

Komen er bubbeltjes van het stukje keukenpapier af? Dan is de olie heet genoeg. Voeg dan 1 voor 1 een maïs tortilla toe aan de pan met hete olie. Gebruik een vleestang om de tortilla's om te draaien.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.