Goedkope recepten met brood en tortilla

Goedkope recepten met brood en tortilla

Brood kan erg goedkoop zijn, zeker als je deze zelf maakt. Maar je hoeft niet perse alles zelf te maken om een goedkope maaltijd op tafel te zetten. Bekijk alle brood en tortilla budget recepten in dit handige overzicht.

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Knoflookbrood uitgekozen. Ook zo'n fan van knoflookbrood? Met dit recept maak je heel makkelijk en goedkoop huisgemaakt knoflookbrood dat zoveel lekkerder is dan uit de supermarkt! Volledig recept bekijken

Knoflookbrood
😍 27Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Knoflookbrood

25 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Laat een pakje roomboter op kamertempertuur komen. Verwarm in de tussentijd de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius.

Gebruik een snijplank en snijd 6 flinke tenen knoflook in grove stukken. Verwijder eventueel de lange stengels van 3 tot 5 takjes verse peterselie.

Voeg 100 gram roomboter toe aan de kleine blender samen met de in stukken gesneden knoflook, peterselie en een snuf zout.

Pureer tot een een gladde massa, controleer of de ingrediënten goed met elkaar vermengd zijn.

Snijd het stokbrood in gelijke sneetjes van ongeveer 1.5 tot 2 centimeter dik. Hoe dunner je het stokbrood snijd, des te sneller en krokanter worden de knoflookbroodjes.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.