Top lijstjes

55 artikelen

Regelmatig plaatsen we leuke top lijstjes, hier vind je het complete overzicht! Van de leukste tapas recepten tot valentijnsdagrecepten. Bekijk ze allemaal en doe inspiratie op voor je volgende gerecht. 

15 x recepten met ei

Geplaatst 12-03-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Een ei kun je op veel manieren eten, een simpel gekookt eitje is altijd lekker maar wat dacht je van deze recepten waarbij ei de hoofdrol speelt? Van de lekkerste eiersalade tot een gehaktrol met ei.


10 x recepten met vette vis

Geplaatst 26-02-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Deze recepten met vette vis zijn de lekkerste gerechten voor de lunch of het avondeten. Vette vis zit vol met Omega-3, dit helpt in de bescherming tegen hart- en vaatziekten.


9 x grapefruit recepten

Geplaatst 29-01-2024

Verrassende grapefruit recepten zijn tijdens de wintermaanden extra lekker, aangezien citrusvruchten dan op hun best zijn. Heerlijk in een stoofpotje, in een scone of wat dacht je van cocktails.


9 x parelcouscous recepten

Geplaatst 05-01-2024 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Een overzicht met 9 lekkerste parelcouscous recepten, van verschillende soorten salades tot parelcouscous uit de oven en geserveerd in een koolblad.


23 x makkelijke hapjes voor veel mensen

Geplaatst 30-12-2023

We sluiten 2023 af met een feestje vol met de lekkerste hapjes, daarom een overzicht met 23 makkelijke hapjes voor veel mensen. Maar ook lekker voor alle andere soort feestjes!


15 x Indiase recepten

Geplaatst 27-11-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Indiase gerechten zitten vol met smaak en kunnen zeer pittig zijn maar er zijn ook erg veel milde gerechten in de Indiase keuken. Maak kennis met deze kruidige recepten.


10 x Chinese recepten

Geplaatst 16-10-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Heerlijke Chinese gerechten van de afhaalchinees zijn op z'n tijd erg lekker, maar wist je dat je ook makkelijk zelf thuis Chinees kunt koken?


12 x hamburgers

Geplaatst 09-10-2023

Burgers met vlees, vis, kaas, peulvruchten of groenten, welke is jouw favoriet? Vind hier 12 verschillende soorten hamburgers, van kipburgers tot zalmburgers en een aantal klassiekers.


8 x taco recepten

Geplaatst 20-09-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Taco's zijn altijd een goed idee, je kunt de taco schelpen of zachte tortilla's vullen met je favoriete vulling zoals gehakt, groenten of vis.


15 x zelf ijs maken

Geplaatst 06-09-2023

In de zomermaanden eten mensen doorgaans meer ijs, welke smaak is jouw favoriet? Bekijk hier 15 ijsrecepten met en zonder ijsmachine, van klassiekers tot verrassende smaken.


15 x vegetarische barbecue

Geplaatst 01-09-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Een barbecue organiseren zonder vlees of vis is makkelijker dan je misschien zou denken. Er zijn talloze mogelijkheden met groenten, kaas en zelfs tempeh van de BBQ. Serveer er salades bij om je vega BBQ compleet te maken.


10 x salades voor bij de BBQ

Geplaatst 27-06-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Wat betreft bijgerechten voor de barbecue is het leuk om af te wisselen. De lekkerste salades voor bij de BBQ zijn niet te vullend en zijn een toevoeging om de maaltijd compleet te maken.


10 x kip marinades

Geplaatst 13-06-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Alle marinades kunnen gebruikt worden voor verschillende stukken van de kip, zoals kippendijen, drumsticks of kipfilet. Welke marinade is jouw favoriet?


10 x maaltijdsalades

Geplaatst 09-06-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

De lekkerste maaltijdsalade voor een warme zomerse dag. Heerlijke vullende salades met volop variatie van vegetarische opties tot salades met kip en eieren.


10 x snelle kip recepten

Geplaatst 31-03-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Deze snelle kip recepten zijn klaar binnen 20 minuten, ideaal als doordeweekse maaltijd of lunch. Kip het meest veelzijdige stukje vlees.



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.