Recepten uit de Hawaiïaanse keuken

Recepten uit de Hawaiïaanse keuken

Recepten uit de Hawaiiaanse keuken

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Poké bowl met zalm en avocado uitgekozen. Maak zelf heel makkelijk deze lekkere poké bowl met zalm en avocado, geserveerd met zelfgemaakte wasabi mayonaise! Volledig recept bekijken

Poké bowl met zalm en avocado
😍 33Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Poké bowl met zalm en avocado

30 minuten
2 personen

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Vul het pannetje met water en breng de sushi rijst alvast aan de kook. Kijk op de verpakking om te zien hoe lang de rijst exact moet garen en met hoeveel water.

Meng 3 eetlepels sojasaus samen met 2 theelepels sesamolie en het sap van een halve limoen in een kom.

Snijd de rauwe zalm in kleine blokjes en voeg toe aan de kom. Meng alles goed door elkaar heen en breng op smaak met wat peper en zout.

Verwijder de boontjes uit de edamame peultjes. Giet het kleine blikje maïs af. Was het stukje komkommer en snijd in fijne reepjes. Maak de wortels schoon en schil deze, snijd dan in zo fijn mogelijke plakjes of reepjes (julienne).

Voeg 2 eetlepels mayonaise en een klein scheutje room toe aan een kommetje. Meng goed door elkaar heen met behulp van een garde, de room is nodig om de mayonaise iets vloeibaarder te maken.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.