Contact opnemen

Wil je op de hoogte blijven?

Je kunt Ohmydish volgen via Instagram, Pinterest en Facebook. Ook versturen wij elke twee weken een nieuwsbrief met de nieuwste recepten waarvoor je je gratis kunt aanmelden.

Contact opnemen

Graag samenwerken?

Voor vragen over samenwerken, onze mediakit en adverteren op Ohmydish kun je ons direct een bericht sturen met behulp van het contactformulier op deze pagina.

Let op: momenteel accepteren wij geen aanvragen voor plaatsing van gratis gastblogs en/of backlinks via linkruil.

Het plaatsen van gesponsorde artikelen, links of een aanvraag tot het schrijven van een item over een bepaald artikel of evenement zullen wij enkel doen op basis van betaling. Neem contact met ons op om te weten te komen wat onze tarieven zijn.

Heb je een andere vraag?

Heb je een vraag over onze recepten, blog posts of informatie? Je kunt altijd een reactie achterlaten onder elk item. Wij zullen zo snel mogelijk je reactie beantwoorden. Op deze manier hebben andere bezoekers ook dezelfde vraag en antwoorden. Heb je een prangende vraag? Dan kun je altijd een privébericht sturen via Instagram.

Op zoek naar een recept, maar deze kun je niet vinden op Ohmydish? Stuur ons gerust een verzoek door gebruik te maken van het onderstaand contactformulier.

Heb je een recept van Ohmydish gemaakt? Dat vinden we super leuk! Deel je kookkunsten met ons op socials met behulp van de hashtag #ohmydish of tag ons in je foto.

Alle berichten, reacties en vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.


Contactformulier

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.