Is het tijd om de barbecue weer aan te maken? Hier vind je een overzicht met verschillende heerlijke barbecuerecepten met vlees, groente, vis en vegetarisch.
Zelf chimichurri maken is leuk en makkelijk om te doen. Chimichurri saus is een perfecte smaakmaker tijdens een barbecue, over je tortilla's en nog veel meer. Een smaakvolle, hartige en lichtpittige saus.
Een ouderwetse rundvleessalade is een heerlijk bijgerecht voor bij de BBQ, door het stoofvlees heb je er wel even geduld voor nodig maar dat is het helemaal waard.
Turkse adana kebab zijn heerlijke spiesen gemaakt van gehakt en kruiden, deze lamsspiesen worden in elke streek net iets anders gemaakt. Extra lekker met een salade, knoflooksaus en platbrood.
Zelf knoflookboter maken is heel makkelijk en extra lekker met een vleugje rozemarijn maar deze kun je eventueel weglaten. Luchtige knoflookboter die perfect is bij de barbecue.
Met deze tips blijven je spareribs uit de oven super sappig. De sparerib marinade is heerlijk kruidig en makkelijk om te maken.
Gegrilde tomaten zijn een bijgerecht zoals je die nog nooit hebt gegeten. Ook lekker als voorgerecht, eventueel met een beetje brood of salade.
De tempeh marinade voor deze tempeh spiesjes van de barbecue is makkelijk om te maken en is extra lekker met sesam en een vleugje komijn. Ideaal voor een vegetarische BBQ.
De kip in deze citroenkip spiesen is extra mals door de citroenpartjes, deze geven tijdens het grillen extra veel smaak af aan de kip. Een top combinatie met tijm voor een feestje op je bord bij de volgende BBQ.
De lekkerste garnalenspies van de barbecue is gemaakt met een heerlijke marinade van specerijen, citroen en knoflook. Makkelijk om te maken en bomvol smaak.
Een gevulde portobello met knapperig broodkruim is extra lekker met o.a. walnoten. Extra lekker voor een vega(n) barbecue! Makkelijk en klaar binnen een half uur.
Zelf kruidenboter maken is heel makkelijk en is binnen een handomdraai klaar. Er is niets lekkerder dan stokbrood met kruidenboter tijdens de barbecue.
Deze geroosterde maïskolven zijn zowel uit de oven of airfryer als van de barbecue super lekker. Een makkelijk recept van zoete mais met een kruidige smaak, heerlijk mals!
Deze gevulde portobello met chorizo van de barbecue (of oven) is een ontzettend lekker bijgerecht. Chorizo, pesto en kaas zijn een perfecte combinatie met de heerlijke paddenstoel.
Een heerlijke beef tataki is een biefstuk op Japanse wijze. Heerlijk mals en sappig vlees op een knapperige salade, het perfecte voorgerecht. Met smaken die precies in balans zijn.
Deze heerlijke spitskool salade met ei is verfrissend en zit boordevol smaken. Met een makkelijke yoghurt dressing, radijsjes en walnoten. Een ideaal bijgerecht voor de bbq of als lunch.
Doe inspiratie op met deze lekkere recepten, speciaal voor jou hebben wij dit recept als tip klaargezet. Wat dacht je van deze lekkere rundvleessalade ? Een ouderwetse rundvleessalade is een heerlijk bijgerecht voor bij de BBQ, door het stoofvlees heb je er wel even geduld voor nodig maar dat is het helemaal waard.
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.