Hamburger recepten - vlees, vis en vega(n)

Hamburger recepten - vlees, vis en vega(n)

Wil je zelf een super lekkere hamburger maken? Bekijk hier de lekkerste hamburger recepten mét handige tips en tricks om je in de keuken op weg te helpen. Hamburgers gemaakt van vlees, vis of vegetarische en vegan burgers, je vind ze hier!

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Burger met krokante speklap uitgekozen. Een lekkere speklap in plaats van een burger! Het vlees is 's nachts gemarineerd en combineert perfect met sla, tomaat en een bbq saus. Volledig recept bekijken

Burger met krokante speklap
😍 4Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Burger met krokante speklap

1 uur 15 minuten
1 persoon

Ingrediënten

1 persoon
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Giet flink wat olijfolie in de grote kom(men) en voeg dan de speklappen toe. Bedek elk varkenslapje met flink wat kruiden, gebruik je handen om alle kruiden goed door het vlees te mengen.

Dek de grote kom af met wat huishoudfolie en laat dit een nacht marineren. 

Verhit de oven voor tot een temperatuur van 150 graden Celsius. Haal de gemarineerde speklappen uit de koelkast en draai alle stukken vlees een keer om, om er zeker van te zijn dat alles goed gemengd is.

Plaats elk varkenslapje in de oven zodra de oven heet genoeg is. Tip: Dek de bodem van de oven af met aluminiumfolie om achteraf schoonmaken te vergemakkelijken. 

Was en droog de sla. snijd de komkommer, augurken en rijpe tomaat in stukjes. Snijd de hamburgerbroodjes open. Voeg dan een laag sla, kaas, een speklap, augurken, komkommer en saus toe. 

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.