Deze Zweese saffraanbroodjes ken je misschien wel onder de namen lussebullar of lussekatter. Een zoet broodje met de smaak en kleur van saffraan, een echte aanrader.
Klassieke gravad lax maken is heel makkelijk, je moet wel even geduld hebben voor deze gemarineerde zalm. Een heerlijk en feestelijk gravad lax voorgerecht, met o.a. dille en citroen.
Deze heerlijke Zweedse kaneelbroodjes zijn makkelijk om te maken. Heerlijk met een grote kop thee. Recept voor 30 kaneelbroodjes.
Hartig Zweeds dillebrood is lekker als bijgerecht voor heel veel hoofdgerechten. Gemaakt met roomkaas, ui en dille. Recept voor 6 personen.
De Hasselback zoals die in Stockholm (Zweden) gegeten wordt. Je kunt er ook kaas en/of spek aan toevoegen. Recept voor 4 personen.
Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.