Recepten uit de Libanese keuken
Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Labneh met knoflook en granaatappel uitgekozen. Deze dip is een klassieker uit de Libanese keuken, heerlijk om te serveren met (pita)brood. Probeer zelf eens deze labneh met knoflook en granaatappel. Volledig recept bekijken
Plaats een kaasdoek in een vergiet, als je deze niet hebt kun je eventueel ook een schone theedoek gebruiken. Plaats het vergiet op de grote kom.
Meng zout en citroensap door de Griekse yoghurt en plaats deze in de kaasdoek. Vouw het doek naar binnen en zet dit minimaal 12 uur in de koelkast. De Griekse yoghurt is dan dikker geworden, het vocht is namelijk opgevangen in de kom eronder.
Vul een kleine pan met water en breng aan de kook. Pel de knoflooktenen en blancheer deze enkele minuten in het kokende water.
Laat de knoflook dan afkoelen en pureer deze zo fijn mogelijk met de kleine blender of staafmixer. Meng de knoflook met de uitgelekte yoghurt.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.