De lekkerste recepten om zelf pizza's te maken

De lekkerste recepten om zelf pizza's te maken

Pizza's bakken kun je het hele jaar door doen. Ben je op zoek naar een goed recept om zelf pizza mee te maken? Pizza recepten met vlees, vis, groente gemaakt van een zelfgemaakt pizza deeg. Dat wordt smullen!

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Pizza Napolitana uitgekozen. Een pizza Napolitana heeft die typische authentieke pizza brood smaak. Gebakken op een pizzasteen en met huisgemaakt deeg, belegd met een simpele topping. Simpelweg heerlijk! Volledig recept bekijken

Pizza Napolitana
😍 8Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Pizza Napolitana

1 uur 40 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Meng 500 gram pizza bloem samen met 5 gram zout met behulp van een eetlepel. Voeg 325 ml koud water toe aan de grote kom.

Voeg nu 5 gram droge gist of 10 gram verse gist toe. Meng alles goed door elkaar heen met een eetlepel. Meng totdat het deeg vlokkerig wordt.

Haal het deeg uit de kom en kneed met je handen tot een mooie gladde bol, dit duurt tussen de 10 - 15 minuten. Je kunt ook gebruik maken van een keukenmixer.

Plaats de deegbal in de grote kom en besprenkel deze met extra virgin olijfolie. Dek af met een vochtige en schone keukendoek.

Laat het deeg minimaal een uur in de afgedekte kom rijzen, of tot verdubbeld in volume. Plaats de deegbal niet in een warme omgeving. Hoe langer je het deeg laat rijzen, des te smaakvoller zal de pizza bodem worden.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.