Wildrecepten - heerlijke gerechten met diverse soorten wild

Wildrecepten - heerlijke gerechten met diverse soorten wild

Lekkere wildrecepten om te bakken, braden of koken. Wildrecepten met onder andere hert, zwijn, haas, konijn, ree, bok. Zet eens een keer een heerlijk wildgerecht op tafel met behulp van deze leuke en makkelijk te volgen recepten!

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Hazenpeper uitgekozen. Een klassieke hazenpeper zoals ik dit heb geleerd van mijn leraar op de koksopleiding die ook jager was. Heerlijk met champignons, spekjes en meer. Volledig recept bekijken

Hazenpeper
😍 28Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Hazenpeper

2 uur 40 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Maak de champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier. Snijd deze vervolgens in kwarten en zet opzij. Pel de knoflook en snijd deze redelijk fijn. 

Dep de hazenbouten een beetje droog met keukenpapier.

Verhit een flinke klont boter in een grote braadpan en bak de spekjes en champignons enkele minuten tot ze mooi bruin zijn. Haal deze vervolgens uit de pan en zet opzij. 

Verhit opnieuw een klont boter in de braadpan en bak de hazenbouten mooi goudbruin aan beide kanten. Haal de bouten dan uit de pan.

Voeg dan de knoflook en bloem toe aan de boter en bak dit kort. Voeg de bouten opnieuw toe samen met de zilveruitjes, tijm, laurier, kruidnagels en gekneusde peperkorrels. 

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.