Een goede basis is het halve werk, hier vind je handige en lekkere recepten die je bij veel gerechten kunt serveren. Basisrecepten voor sauzen, bouillons, dressings of hoe je het beste een biefstuk kunt bakken.
Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke De perfecte biefstuk bakken uitgekozen. De perfecte biefstuk bakken is makkelijker dan je misschien denkt. Kies een mooie biefstuk en bak deze precies zoals je wilt met deze stappen! Volledig recept bekijken
Het belangrijkste bij het perfect bakken van biefstuk is het op kamertemperatuur laten komen van het vlees. De pan koelt namelijk veel te snel af als het vlees te koud de pan in gaat, waardoor deze minder mooi zal bakken.
Je kunt de biefstuk bakken in een bakpan of grillpan. Gebruik altijd een vleestang en geen vork. Gebruik een combinatie van olijfolie en roomboter, olie kan namelijk op hogere temperatuur verhit worden.
Haal de biefstuk minimaal een half uur vooraf uit de koelkast.
Dep de biefstuk eerst droog met keukenpapier.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.