Een goede basis is het halve werk. Leer basisrecepten voor sauzen, bouillons, dressings etc.
Zelf dumpling vellen maken is veel makkelijker dan je zou denken. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig, dat zó simpel zó lekker kan zijn!
Volgens oude traditie worden er tijdens oud&nieuw in Limburg wafels gebakken. Deze zachte wafels zijn zo al heel lekker, maar nog lekkerder met een toef slagroom.
Zelf pompoenpuree maken is ontzettend makkelijk. Met deze puree kun je vele soorten hartige en zoete gerechten, zoals bijvoorbeeld pompoentaart of wat dacht je van wafels?
Zelfgemaakte loempiavellen zijn heerlijk en ook erg handig als je geen kant-en-klare vellen in jouw buurt kunt kopen. Met maar een paar ingrediënten.
Zelf amandelspijs maken is makkelijk, snel en ontzettend lekker. Dit basisrecept kan gebruikt worden in allerlei koeken, taart en andere baksels.
Een basis hartige taart deeg, oftewel de bodem is makkelijk zelf te maken en zoveel lekkerder dan kant-en-klaar. Heerlijk met bloem, roomboter en water.
Zelf passata maken is niet moeilijk, in dit recept voeg ik smaakmakers zoals ui en knoflook toe maar gebruik enkel tomaten voor een echte basis passata.
Dit basisrecept voor een taartbodem is ideaal, want het is makkelijk en goedkoop. Je kunt het daarna vullen met allerlei lekkers zoals je favoriete fruit.
Zelfgemaakte praliné is veel lekkerder dan kant-en-klaar en het is ook nog eens gemaakt in een half uur. Een heerlijke basis voor taart, koek of desserts.
Met maar 4 ingrediënten maak je al zelfgemaakte dunne en luchtige pannenkoeken. Gebruik dit makkelijke recept om heerlijk zoete of hartige pannenkoeken te maken.
Zelfgemaakte knoflooksaus die je naar wens sterker van smaak kunt maken. Gemaakt van knoflook, frisse yoghurt en verse bieslook. Klaar in 10 minuten!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.