Heb je uitleg nodig over gebruikte kooktermen in recepten en recepturen? Je kunt ze hier vinden!
Een semifreddo is een Italiaanse dessert dat een beetje bevroren is.
Wat is arroseren, wanneer doe je dit en wat kun je hier het beste voor gebruiken?
Pocheren is een kooktechniek wat het meest bekend is als gepocheerde eieren, maar je kunt ook andere ingrediënten pocheren.
Wat is hors d'oeuvre? Het is een Franse term die steeds minder gebruikt wordt.
Sous vide is en kooktechniek, maar wat is het en wat is het doel van sous vide?
Binden is een kooktechniek om een dunne vloeistof te veranderen in een dikkere vloeistof.
Een gastrique wordt gebruikt als basis voor sauzen, maar wat is het eigenlijk?
Een bain-marie is een kookmethode die wordt gebruikt zodat ingrediënten niet zullen verbranden of te heet worden.
Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.