De allerlekkerste slowcooker recepten

De allerlekkerste slowcooker recepten

Heb jij een slowcooker en ben je op zoek naar lekkere en makkelijke recepten die in een slowcooker kunt maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ideaal voor als je weinig tijd over hebt en toch een heerlijke maaltijd op tafel wil zetten. Van stoofvleesrecepten, bonenschotels, langzaam gegaard vlees tot soepen, bekijk hier geweldige slowcooker recepten!

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Broodje pulled pork uitgekozen. Dit broodje pulled pork wordt gemaakt in de slowcooker en zit boordevol smaken. Voeg heel gemakkelijk alles bij elkaar, en wachten maar! Volledig recept bekijken

Broodje pulled pork
😍 39Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Broodje pulled pork

4 uur 35 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Plaats de varkensfricandeau in de slowcooker. Pel de knoflookteen en snijd deze fijn. Meng de knoflook en alle andere ingrediënten (behalve de broodjes natuurlijk!) in een grote kom.

Meng goed tot een gladde saus is ontstaan. Schenk de saus over de varkensfricandeau. 

Het lijkt een lange bereidingstijd, maar je hoeft hier niets voor te doen. De slowcooker doet al het werk, handig toch! Zet de slowcooker op de hoogste stand en laat het vlees garen in 4,5 tot 5 uur.

Als het klaar is, valt het vlees letterlijk uit elkaar. Je kunt het dan heel makkelijk met 2 vorken uit elkaar trekken. Plaats het vlees in een grote kom en giet de overgebleven saus eroverheen.

Meng goed, dit zal de pulled pork extra lekker maken. Mocht je overgebleven saus teveel vocht bevatten, afhankelijk van het vlees dat je hebt gebruikt, kun je het nog even inkoken in een klein pannetje.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.