Simpel en lekkere vis recepten

Simpel en lekkere vis recepten

Hier vind je super lekkere vis recepten die je in de pan, oven, barbecue of grill kunt maken. Van heerlijke voorgerechten met zalm op een blini, viskoekjes en pangasius in tempura tot hoofdgerechten met zeebaars, kabeljauw, tongfilet en koolvis. Ook lekkere recepten voor zeevruchten kun je hier vinden.

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Okonomiyaki (Japanse hartige pannenkoek) uitgekozen. Okonomiyaki is een hartige en vullende pannenkoek gemaakt met onder andere witte kool, bacon, sushi gember, bonito vlokken en kewpie mayonaise! Volledig recept bekijken

Okonomiyaki (Japanse hartige pannenkoek)
😍 6Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Okonomiyaki (Japanse hartige pannenkoek)

1 uur 30 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Voeg 120 gram bloem toe aan een grote kom. Meng er met een garde ¼ theelepel suiker, zout en bakpoeder doorheen. Snijd 6 tot 7 centimeter van de nagaimo af en schil met een dunschiller.

Zet een rasp in de grote kom en rasp de nagaimo op de fijnste stand. Je zult merken dat de nagaimo behoorlijk ‘snotterig’ is, dit is normaal. Voeg ook 180 ml dashi-no-moto (visbouillon) toe en roer goed door met de garde.

Dek de grote kom af met huishoudfolie en plaats deze voor tenminste 1 uur in de koelkast.

Halveer een witte kool en verwijder de harde kern uit 1 van de 2 helften. Snijd de witte kool vervolgens in fijne reepjes, dan in kleinere stukjes met behulp van een koksmes en een snijplank.

Haal 250 gram bacon (in reepjes) uit de koelkast en halveer deze over de breedte heen. Haal na een uur ook de kom met het beslag uit de koelkast.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.