Overzicht van al onze visrecepten. Gebakken, gestoomde, gegrilde of gefrituurde vis en schaal- schelpdieren, bereid heerlijke visgerechten op veel verschillende heerlijke manieren.
Deze blini's met gerookte zalm zijn makkelijk te maken. Een feestelijk hapje tijdens de feestdagen of een feestje. Extra lekker met zelfgemaakte luchtige blini's.
Deze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.
Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.
Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.
Deze viscurry is ontzettend geurig, kruidig en smaakvol. Makkelijk te maken in minder dan een uur tijd. Met verschillende soorten groenten en witvis.
Deze zalmburgers zijn heerlijk fris, serveer ze op een broodje met gegrilde courgette. Zonder broodje zijn deze krokante zalmburgers ook een aanrader.
Een kruidenomelet met garnalen en groenten is heerlijk als lunch of makkelijke avondmaaltijd. Een gevuld omelet kan eigenlijk altijd wel.
Als je van vis houdt zijn deze zalm spiesen van de barbecue een aanrader. Ze zien er leuk uit en smaken nog eens extra lekker met botermalse zalm.
Een risotto met venkel, courgette en zalm die boordevol smaken zit. Zonder gebruik van room of kaas en daardoor perfect voor de lente en zomer.
Deze kabeljauw met een krokant jasje staat binnen 20 minuten op tafel. Een krokant korstje gemaakt zonder boter, maar met olijfolie en rode ui. Yum!
Hapjes met verse zalm ipv gerookte zalm zijn altijd nóg lekkerder! Deze blini's met zalm en yuzu zien er ook nog eens leuk uit voor de feestdagen.
Deze salade met courgette en garnaaltjes is licht pittig door de rode peper, verfrissend door de sinaasappel en extra lekker door de gember en knoflook. Een heerlijke lichte salade voor een warme dag!
Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!
Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.