Wat is een receptenboekje?


Een receptenboekje is een verzameling recepten, notities en linkjes. Je kunt met behulp van je receptenboekje op Ohmydish heel handig recepten terugvinden, inplannen op een weekmenu of in een collectie plaatsen.

Hoe maak ik een receptenboekje aan?

Het aanmaken van een receptenboekje is heel eenvoudig. Iedereen met een profiel op Ohmydish heeft automatisch een receptenboekje. Je hoeft dus alleen maar in te loggen op je profiel, of maak nu een gratis profiel aan als je dat nog niet gedaan hebt.

Wat kan ik met een receptenboekje doen?

In je receptenboekje kun je recepten van Ohmydish heel makkelijk terug vinden. Je kunt ook je eigen recepten toevoegen en deze delen met de hele wereld via Ohmydish. Personen met een profiel op Ohmydish kunnen jouw recept als favoriet opslaan en zelfs inplannen op een weekmenu. Je kunt je eigen recepten en die van anderen heel makkelijk opslaan en inplannen in je eigen weekmenu.

Naast het opslaan van je eigen recepten kun je ook willekeurige linkjes (webadressen) opslaan en inplannen in je weekmenu. Heel handig om een recept, video of artikel van een andere website niet meer kwijt te raken.

Hoe pas ik mijn profielfoto aan?

Je kunt via gravatar.com een eigen foto uploaden, deze koppel je dan aan je e-mailadres. Hiermee heb je op veel verschillende websites dezelfde profielfoto. Klik om naar gravatar te gaan.

Waar kan ik receptenboekjes van andere leden vinden?

Bekijk receptenboekjes van andere leden via het overzicht van receptenboekjes, of navigeer naar: het receptenboekje


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.