Blog artikelen

300 artikelen

Op de blog plaatsen wij leuke overzichten, handige tips, reviews en nog veel meer. Hieronder vind je de meest recente blogs.

Zelf gnocchi maken + 9 x gnocchi recepten

Geplaatst 28-09-2022 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Zelfgemaakte gnocchi hebben maar 4 ingrediënten en zijn vol van smaak. Gebakken gnocchi zijn de allerlekkerste: knapperig van buiten en zacht van binnen.


Waar is brandnetelthee goed voor?

Geplaatst 30-08-2022 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Brandnetelthee is een kruidenthee met veel voordelen, het wordt niet voor niets al eeuwen als geneesmiddel gebruikt. Zelf brandnetelthee maken is ontzettend makkelijk én de moeite waard.


De grootste veranderingen in de horeca sinds de corona crisis

Geplaatst 28-08-2022

De horeca is intens veranderd sinds de corona crisis en die veranderingen zetten ook nu nog gestaag door. De vraag naar iets anders dan standaard afhalen blijft groeien.


Hoe belangrijk is de juiste wijn bij een gerecht?

Geplaatst 10-08-2022

Wijn is rijk aan antioxidanten, deze zijn goed voor je gezondheid. Is wijn dan ook goed voor je gezondheid, of juist niet?


Meer zekerheid in je leven dankzij gezonde voeding

Geplaatst 01-08-2022

Heb je weleens op een etiket van een voedingsproduct in de supermarkt gekeken? Probeer daarom zoveel mogelijk je eigen maaltijden te koken en kies voor natuurlijke producten.


10 x Griekse recepten

Geplaatst 11-07-2022

Ook zo dol op Grieks eten? Haal Griekenland naar je keuken met deze 10 lekkere en leuke recepten.


Welke snacks kun je serveren op feestjes?

Geplaatst 01-07-2022

Snacks zijn een essentieel onderdeel van elk samenzijn. Het kan een informeel feestje met vrienden zijn of een formele bijeenkomst met collega’s.


Ontdek de lekkerste Thaise gerechten

Geplaatst 22-06-2022

Thaise gerechten zijn geïnspireerd door allerlei landen over de hele wereld en hebben hierdoor een bijzondere, maar vertrouwde smaak.


Leukste food cadeaus door de brievenbus

Geplaatst 22-06-2022 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

De echte foodie maak je blij met één van de leukste food cadeaus door de brievenbus. Makkelijk, snel én je hoeft niet vooraf te weten wanneer de ontvanger wel of niet thuis is.


Koffiebonen en koffiemachines van de beste kwaliteit

Geplaatst 21-06-2022

Je wilt niet dat jouw dagelijkse koffiemomentje een teleurstelling wordt, kies daarom voor de beste kwaliteit want de basis voor een goede kop koffie wordt gevormd door de koffiebonen.


15 x recepten met aardbei

Geplaatst 21-06-2022 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Aardbeien zijn bij vele favoriet, zeker in de zomer wanneer ze éxtra vers en lekker smaken. Bekijk deze 15 x recepten met aardbei en doe inspiratie op!


De beste manier om je gezondheid een boost te geven

Geplaatst 10-06-2022

Vrijwel iedereen streeft naar een gezonde levensstijl. Maar om verschillende redenen blijkt dit lang niet altijd haalbaar. Lees hier tips hoe jij je gezondheid een boost kunt geven.


Eten langer bewaren in de koelkast doe je zo

Geplaatst 08-06-2022

Je koelkast goed gebruiken is de makkelijkste manier om minder eten weg te gooien. 10 tips om eten langer te bewaren in de koelkast.


7 x rabarber recepten

Geplaatst 30-05-2022 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Ben je ook dol op rabarber? Deze lekkere voorjaarsgroente heeft een zoete en lichtzure smaak en kun je zowel warm als koud eten.


Wat je moet weten over Keto lasagne

Geplaatst 25-05-2022

De sleutel is om gewone pasta te vervangen door koolhydraatarme. Dit kan je bijvoorbeeld doen door lasagnevellen te vervangen door koolbladeren, courgette plakken of andere soorten groenten.Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.