thema Budget pasta recepten

thema Budget pasta recepten

Pasta is ideaal als je bezoek krijgt terwijl je niet veel te besteden hebt. Je maakt zo een grote pan vol voor weinig en je kunt volop variëren met al deze budget pasta recepten.

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Vegetarische macaronisalade uitgekozen. Serveer deze vegetarische macaronisalade bij een barbecue op een hete zomerdag. Recept voor 6 personen, klaar in een kwartiertje. Volledig recept bekijken

Vegetarische macaronisalade
😍 8Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Vegetarische macaronisalade

15 minuten
6 personen

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Kook de macaroni al dente in ongeveer 10 minuten tijd. Giet de pasta af met behulp van een vergiet en laat deze afkoelen.

Snijd ondertussen de zwarte en groene olijven doormidden, en de rijpe tomaten in partjes. 

Meng de lauwwarme macaroni samen met de gehalveerde olijven en tomaten in een grote kom. Verkruimel geitenkaas over de macaronisalade. 

Breng op smaak met peper en zout, en besprenkel met olijfolie. Je kunt de pastasalade mits goed afgedekt met huishoudfolie tot maximaal 2 dagen lang in de koelkast bewaren. 

Een heerlijk, snelle en simpele vegetarische macaronisalade die erg lekker is om te serveren bij een barbecue! Eet smakelijk.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.