Stoofvlees is vlees dat op een laag vuur gedurende langere tijd gegaard is. Het meestal taaie vlees wordt op deze manier lekker mals en heerlijk om als bijgerecht te serveren. Door kruiden toe te voegen tijdens het sudderen van het vlees krijg je extra veel smaak in het gerecht.
Ook zo gek op stoofvlees? Bekijk hier al onze recepten voor zelfgemaakt stoofvlees, van varkensvlees, rundvlees tot kip. Simpele en lekkere stoofvleesrecepten vind je hier.
Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Gestoofde sukadelappen uitgekozen. Deze gestoofde sukadelappen zijn heerlijk ouderwets, ze vallen uit elkaar zo mals zijn deze runderlapjes in een smakelijke saus van o.a. rode wijn en ui. Volledig recept bekijken
Tip: gebruik bij voorkeur zwarte peper, deze geeft het gerecht een veel warme smaak.
Haal de sukadelappen een half uur vooraf uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.
Pel de uien en snijd deze in (halve) dunne ringen. Maak de champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier en snijd de champignons in kwarten.
Verhit een flinke klont boter in een braadpan en bestrooi de sukadelappen met zwarte peper en zout. Bedek de sukadelappen aan beide kanten met een dun laagje bloem.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.