Recepten uit de Turkse keuken

Recepten uit de Turkse keuken

Recepten uit de Turkse keuken

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Turkse manti uitgekozen. Turkse manti zijn te vergelijken met dumplings, maar dan heel klein en dus meer werk. Heerlijke deegbuideltjes gevuld met lamsgehakt en geserveerd met heerlijke saus. Volledig recept bekijken

Turkse manti
😍 31Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Turkse manti

1 uur 35 minuten
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Pel 2 knoflooktenen en snijd deze zo fijn mogelijk. Meng de knoflook samen met Griekse yoghurt en breng op smaak met zout. 

Je kunt de saus in de koelkast bewaren, maar laat deze dan wel op kamertemperatuur komen voor je deze gaat serveren.

Je kunt het deeg met de hand of met een elektrische mixer kneden. Meng bloem samen met zout en voeg de eieren één voor één toe. 

Voeg geleidelijk het lauwwarme water toe en blijf kneden tot een mooi elastisch deeg. Dit zal ongeveer 5 tot 10 minuten duren. 

Dek het deeg af en laat het ongeveer een half uur rusten.

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.