Ohmydish.nl


Voorgerechten

Met een goed voorgerecht begin je een diner pas echt goed. Bekijk hier recepten waarmee je de lekkerste voorgerechten maakt die perfect aansluiten op het hoofdgerecht.

Salade met eend en sinaasappel

30 minuten 4 personen

Deze salade met eend en sinaasappel heeft maar weinig ingrediĂȘnten maar zit boordevol smaken met het licht zoute van de gerookte eendenborst samen met de frisse sinaasappel en venkel.


Zalm en venkel bonbon

30 minuten 4 personen

Deze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.


Klassieke carpaccio

20 minuten 4 personen

Een klassieke carpaccio zoals je deze in restaurants kunt bestellen, maar dan thuis. Een simpele klassieker met truffel, parmezaanse kaas en pijnboompitjes.


Vissoufflé

50 minuten 6 personen

Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.


Broccoli kroketjes

1 uur 4 personen

Deze kleine broccoli kroketjes met een heerlijk krokant jasje van sesam zijn een ideaal vegetarisch hapje tijdens een feestje of borrel. Extra lekker met zelfgemaakte kaasdip.


Gnocchi alla romana

50 minuten 8 personen

Gnocchi alla romana is een Italiaans gerecht uit Rome. Deze gnocchi soort wordt gemaakt zonder aardappel, maar met griesmeel.


Gele bieten carpaccio

45 minuten 4 personen

Deze gele bieten carpaccio is heerlijk zoet en fris tegelijk. Heerlijke gekarameliseerde bietjes met een citroen dressing.


Gemarineerde courgette van de barbecue

40 minuten 8 personen

Deze gemarineerde courgette van de barbecue heeft een heerlijke extra toevoeging van feta en nootjes om het nĂłg lekkerder te maken!


Krabsalade

10 minuten 2 personen

Maak je eigen krabsalade met maar een aantal basis ingrediënten. Lekker voor op brood, op een toastje of als dipsaus!


Crudité

20 minuten 2 personen

Crudité is een makkelijk en smaakvol gerecht uit Frankrijk. Rauwe groenten met een heerlijke dipsaus met limoen en parmezaanse kaas.


Viskoekjes

20 minuten 2 personen

Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.


Gebakken artisjok met rauwe ham

20 minuten 2 personen

Deze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.


Witlofbootjes met tonijn

10 minuten 5 personen

Ideaal als voorafje, deze witlofbootjes met tonijn zijn zĂł klaar! Lekker hapje om te serveren op je volgende feestje!


Bladerdeegrolletjes met pesto en kaas

35 minuten 4 personen

Trek in een lekker hapje? Deze bladerdeegrolletjes met pesto en kaas zet je zĂł op tafel. Recept voor 16 bladerdeegrolletjes of 4 personen.


Prei en ricotta flan

1 uur 6 personen

Deze prei en ricotta flan is een heerlijk vegetarisch voorgerecht met 2 soorten kaas, prei en ei. Heerlijk als voorgerecht met een salade.



Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.