De lekkerste voorgerechten

De lekkerste voorgerechten

Met een mooi voorgerecht begint je diner pas echt goed. Bekijk hier recepten waarmee je de lekkerste voorgerechten maakt die perfect aansluiten op het hoofdgerecht. Leuke en lekkere recepten zoals broccoli kroketjes, bladerdeegrolletjes, garnalencocktail, vitello tonato en meer!

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Broccoli kroketjes uitgekozen. Deze kleine broccoli kroketjes met een heerlijk krokant jasje van sesam zijn een ideaal vegetarisch hapje tijdens een feestje of borrel. Extra lekker met zelfgemaakte kaasdip. Volledig recept bekijken

Broccoli kroketjes
😍 7Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Broccoli kroketjes

1 uur
4 personen

Ingrediënten

4 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Was de kruimige aardappelen en kook deze in de schil voor ongeveer 20 minuten. De exacte kooktijd is afhankelijk van de grootte van de aardappelen. 

Maak ondertussen een kaasdip door de zachte kaas te mengen met crème fraîche, peper, zout en fijngesneden bieslook. Welke kaas je hiervoor gebruikt kan verschillen, je kunt zelfs brie gebruiken zonder de korst. 

Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Haal de aardappelen uit het water zodra deze volledig gaar zijn en breng het water opnieuw aan de kook. 

Kook de broccoli tot deze volledig gaar is, giet deze dan af en pureer de broccoli met een staafmixer. Je kunt de broccoli eventueel ook fijn prakken met een vork. 

Schil de aardappelen en wrijf deze door een zeef voor een gladde aardappelpuree. Meng de aardappelpuree samen met de broccoli en voeg daar dan een kleine eidooier aan toe. Als de eidooier groot is, kun je een halve eidooier toevoegen. 

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.