Brood recepten - de fijnste recepten om zelf te bakken

Brood recepten - de fijnste recepten om zelf te bakken

Zin om zelf brood te bakken? Lekkere broodrecepten waarmee je zelf een heerlijk brood kunt bakken! Van snel klaar tot makkelijke tot uitgebreide brood recepten.

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Broodje gezond uitgekozen. Het lekkerste recept voor een typisch Nederlands broodje gezond vind je hier! Stokbrood belegd met oa kaas, ham, komkommer, tomaat en ei. Volledig recept bekijken

Broodje gezond
😍 8Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Broodje gezond

15 minuten
2 personen

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Vul een klein pannetje met water en plaats er 4 eieren in. Kook de eieren 8-9 minuten lang zodra het water kookt, laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in dunne plakjes.

Was de komkommer, tomaat en krulsla en dep droog. Snijd de komkommer en tomaat in dunne plakjes.

Snijd een stokbroodje open en besmeer beide kanten met mayonaise. Beleg het broodje door er als eerste krulsla, plakjes kaas en ham op te leggen.

Voeg dan 1-2 plakjes komkommer toe, dan 1-2 plakjes tomaat en 1-2 plakjes ei. Herhaal totdat je aan het einde van het broodje gekomen bent.

Breng het broodje gezond op smaak met peper en zout, garneer eventueel met fijngesneden peterselie. Herhaal voor het andere broodje en geniet ervan!

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.