Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Zelf harissa maken uitgekozen. Er zijn verschillende manieren om harissa te maken. Het is niet moeilijk, deze versie met gedroogde pepers is in Tunesië de meest gebruikte manier. Volledig recept bekijken
Plaats de gedroogde pepers in heet water, dek de kom af met huishoudfolie en laat de pepers zacht worden in ongeveer een half uur.
Pel ondertussen de knoflooktenen. Verwijder de steeltjes en de zaadlijsten van de rode pepers.
Je kunt de peperpasta in een vijzel of kleine blender maken. Pureer de pepers samen met de knoflook tot een gladde pasta. Maak deze iets smeuïger met het water waar de pepers in lagen of gebruik een scheutje olijfolie.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.