Hoe werkt het weekmenu?


Met behulp van een weekmenu heb je heel snel een duidelijk overzicht van wat je in die week wil gaan eten. Door recepten van Ohmydish, andere leden of zelfs van een andere website op te slaan in je weekmenu houdt je het overzicht.

Hoe maak ik een weekmenu aan?

Je krijgt automatisch (en gratis!) toegang tot de weekmenu planner met een profiel op Ohmydish. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van deze tool. Je kunt je eigen weekmenu's ten alle tijden inzien en gebruiken. De weekmenu's werken op een smartphone, tablet of laptop. Maak een gratis profiel aan of log in op je bestaande profiel.

Kan ik ook recepten van andere websites opslaan?

Dat kan, je kunt heel gemakkelijk een linkje (webadres) plakken in de weekmenu planner. Dit linkje kun je op een bepaalde dag en moment plaatsen. Je kunt behalve webpagina's ook linkjes opslaan naar bijvoorbeeld Youtube.

Is het mogelijk eigen notities op te slaan?

Ja, het is mogelijk om 1 of meerdere notities per dag op te slaan. Heel handig voor als je bijvoorbeeld nog een oud recept vanuit je familie hebt en de ingrediënten of notities op wil slaan. Je kunt er ook voor kiezen om het recept te delen met de hele wereld door deze in je eigen receptenboekje te plaatsen.

Bekijk weekmenu's van andere leden via het overzicht van receptenboekjes, of navigeer naar: het receptenboekje

Wat leuk! Kan ik ook de weekmenu's van anderen bekijken?

Dat kan zeker, je kunt op de knop Bekijk weekmenu's klikken in elk receptenboekje van een profiel op Ohmydish.


Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.