Lekkere hapjes en snacks

Lekkere hapjes en snacks

Vind hier lekkere en leuke hapjes en snacks die je heel makkelijk zelf kunt maken. Gezellig om te serveren voor op bijvoorbeeld een feestje, borrel of oud en nieuw. Maar je kunt deze lekkere hapjes of snacks ook gewoon lekker opeten bij de koffie of thee, of bij een goede film op de bank! Gezellige, vaak kleine, hapjes die niet moeilijk zijn om te maken.

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Italiaanse borrelplank uitgekozen. Maak een heerlijke Italiaanse borrelplank, ofwel l'aperitivo. Een mooie en goed gevulde plank die je kunt maken voor je volgende borrel! Volledig recept bekijken

Italiaanse borrelplank
😍 17Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 1Matig

Italiaanse borrelplank

15 minuten
6 personen

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Om een Italiaanse borrelplank (of antipasti plank) te maken, gebruik je ingrediënten naar wens. Wij geven graag een voorbeeld van een lekkere Italiaanse borrelplank!

Begin met het voorbereiden van de tortellini spiesjes. Het recept kun je hier vinden

Laat de kazen op kamertemperatuur komen. Snijd de zongedroogde tomaten in kleinere stukken. Was de druiven (witte of rode, of beide!) en dep droog. Doe hetzelfde voor de snoeptomaatjes.

Snijd ook de pecorino en mozzarella in kleine blokjes. Brokkel de Parmezaanse kaas in kleinere stukjes. Omwikkel een aantal (sesam) soepstengels met een plakje serranoham. Snijd de gedroogde Italiaanse worst in dunne plakjes.

Verdeel de ingrediënten over de plank. Leg alles wat een beetje van de plank af kan rollen of vallen redelijk in het midden.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.