Recepten uit de Engels keuken

Recepten uit de Engels keuken

Recepten uit de Engelse keuken

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Engels ontbijt (Full English breakfast) uitgekozen. Traditioneel Engels ontbijt bevat alles voor een goede start van de dag! Het bestaat uit spek, eieren, tomaten, champignons, bloedworst, bonen en toast. Volledig recept bekijken

Engels ontbijt (Full English breakfast)
😍 36Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Engels ontbijt (Full English breakfast)

30 minuten
1 persoon

Ingrediënten

1 persoon
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Was de tomaten en snij ze door de helft. Maak de champignons schoon en snij ze in vieren en zet ze opzij. Open het blik met witte bonen in tomatensaus.

Toast de sneetjes brood, met een broodrooster, oven of zelfs in een pan met deksel. Als je dit in de pan doet kun je het beste het brood aan beide kanten met boter besmeren.

Als de toast klaar is, zet je deze ook opzij. 

Verhit boter in een koekenpan en bak de worsten op laag vuur voor ongeveer 10 minuten, controleer of ze gaar zijn. Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder toevoeging van boter of olie.

Bak hierin het ontbijtspek krokant. Leg het spek met keukenpapier op het kleine bord, zodat het overtollige vet opgenomen kan worden. Verhit boter in dezelfde pan en bak de champignon kwarten goudbruin in een paar minuten.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.