Recepten uit de Hongaarse keuken

Recepten uit de Hongaarse keuken

Recepten uit de Hongaarse keuken

Toon filters

Uitgelicht recept

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Kip goulash uitgekozen. Een heerlijke Hongaarse kip goulash met paprika, tomaten en champignons. Boordevol groenten en kruiden, een snellere versie dan de klassieker die lang moet sudderen. Volledig recept bekijken

Kip goulash
😍 452Geweldig
😋 1Lekker
😲 0Verrassend
😕 3Matig

Kip goulash

1 uur 15 minuten
6 personen

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Verwijder de zaadlijsten van de paprika's, pel de uien en snijd de paprika's en uien in blokjes. Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn.

Maak de champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier en snijd in plakjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper, afhankelijk hoe pittig je de goulash wil, en snijd de rode peper fijn.

Verwijder eventueel overtollig vet en spieren van de kipfilets en snijd deze in niet al te grote stukken. Breng de kip stukjes op smaak met peper en zout en bedek met een dun laagje bloem. 

Verhit boter in een braadpan en bak de helft van de kip tot het bruin is aan alle kanten. Herhaal dit voor het resterende vlees.

Als je pan groot genoeg is, kun je alles in een keer bakken. Voeg de uien, paprika en champignons toe en bak nog enkele minuten op hoog vuur tot deze bruin zijn.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.