Deze kweepeer snoepjes zijn een Franse klassieker, oftewel gekonfijte kweepeer met citroen. Zoet en fris tegelijk. Kweeperen zonder te schillen!
Deze stracciatella ijstaart met meringues is gemaakt binnen 20 minuten, nog wel even wachten tot deze bevroren is. Heerlijk makkelijk ijs zonder ijsmachine.
Confit de canard is een specialiteit uit Zuidwest Frankrijk, deze gekonfijte eendenbout is klaar binnen 2,5 uur en wordt bereid in de oven.
Een overheerlijke en frisse pompoentaart met gekonfijte sinaasappel en amandelen heeft even tijd nodig om te maken. Dit is het meer dan waard, maar ook zonder de decoraties nog steeds erg lekker.
Maak eens een bavette met mosterdsaus tijdens je volgende etentje. Een stuk rundvlees dat relatief onbekend is, maar oh zo lekker! Geserveerd met een romige mosterdsaus.
Deze geroosterde radijsjes met mosterddressing is een heerlijk en verrassend bijgerecht voor vis of vlees. Heb jij radijsjes al eens warm gegeten? De moeite waard!
Deze rosbief met gekarameliseerde ui is heerlijk mals en vol van smaak door o.a. knoflook, tijm en rozemarijn. De rode uien passen er perfect bij!
Een fris toetje dat snel klaar is, nóg lekkerder zelfs dan de klassieke tiramisu. Deze limoncello tiramisu is perfect voor de citroen liefhebber, mét lemon curd, mm!
Een simpele wortelpuree met tijm en gember is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Kruidig en vol van smaak, met weinig ingrediënten. Ook ideaal als groentehapje voor je baby.
Een pronkstuk op de kersttafel, of tijdens een diner. Een Beef Wellington is gemaakt met mals rundvlees, paddenstoelen en een krokante korst. Mmm!
Kangoeroe? Ja echt, in Australië eten ze het volop en ik snap wel waarom. Héérlijk! Kangoeroe biefstuk met stroopsaus is heerlijk tijdens de kerstdagen.
Zelf scones maken is makkelijk en snel klaar. Maak eens scones met cranberries en grapefruit, binnen 20 minuten gemaakt met o.a. yoghurt.
Goed vullende winterse wild ragout (stoof) met volle smaken, perfect voor het wild seizoen. Heerlijk om binnen mee op te warmen als het buiten koud is.
Heerlijke chocolade beignets met een luchtig zelfgemaakt gistdeeg. Na het frituren wordt dit deeg gevuld met zachte pure chocolade. Je blijft ervan eten!
Probeer eens een ander soort crostini met een verrassende combinatie van kaas en fruit. Deze crostini met truffelkaas en grapefruit is knapperig en fris.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.