Maak eens een bavette met mosterdsaus tijdens je volgende etentje. Een stuk rundvlees dat relatief onbekend is, maar oh zo lekker! Geserveerd met een romige mosterdsaus. Laat een reactie achter
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bavette-met-mosterdsaus
Haal het vlees ongeveer een half uur voor bereiden uit de koelkast. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout.
Verhit olijfolie in een grote bakpan en bak de bavettes mooi bruin aan beide kanten in ongeveer 3 minuten per kant.
De exacte tijd is afhankelijk van de dikte van het vlees en de manier hoe je deze het liefste gebakken wilt hebben. Pak het vlees in met aluminiumfolie en laat deze ongeveer 10 minuten rusten.
Maak ondertussen de makkelijke mosterdsaus door een extra klont boter toe te voegen aan het bakvet. Roer de mosterd en crème fraîche erdoor en breng de saus op smaak met peper en zout.
Serveer de bavette met mosterdsaus en bijvoorbeeld geroosterde radijsjes en aardappelpuree. Eet smakelijk!
Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.