Confit de canard is een specialiteit uit Zuidwest Frankrijk, deze eendenbouten zijn klaar binnen 2,5 uur en worden bereid in de oven.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/confit-de-canard
Bestrooi de bouten ruim met peper en zout en plaats ze tegen elkaar aan in een braadpan met dikke bodem. Plaats het eendenvet samen met laurierblaadjes en gepelde knoflooktenen in de braadpan. Zorg dat de bouten volledig bedekt zijn met het vet. Zet de braadpan ongeveer 2 uur in de voorverwarmde oven en draai de bouten na een uur een keer.
Confit de canard
Serveer de confit de canard met bijvoorbeeld aardappels en gegrilde groene asperges. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.