Ohmydish.nl


Geroosterde radijsjes met mosterddressing

Deze geroosterde radijsjes met mosterddressing is een heerlijk en verrassend bijgerecht voor vis of vlees. Heb jij radijsjes al eens warm gegeten? De moeite waard!

Geroosterde radijsjes met mosterddressing
20 minuten 4 personen Bijgerechten
Geroosterde radijsjes met mosterddressing

Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • 2 bosjes radijsjes
  • olijfolie
  • peper en zout naar smaak
  • honing naar smaak
  • 1,5 eetlepel gladde mosterd
  • ongeveer 50 ml appel cider azijn
  • ongeveer 100 ml olijfolie of gebruik zonnebloemolie
Geroosterde radijsjes met mosterddressing ingrediënten
↑ klik op de foto om te vergroten

Kookgerei nodig

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • oven
  • bakplaat met bakpapier
  • klein mesje
  • kleine kom
  • garde

Bereiden

20 minuten 4 personen Bijgerechten

Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geroosterde-radijsjes-met-mosterddressing


Voorbereiding -- 10 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Was de radijsjes en verwijder de groene blaadjes. Verdeel de radijsjes over een bakplaat bekleed met bakpapier. Besprenkel de radijsjes met olijfolie, honing, peper en zout.

Geroosterde radijsjes met mosterddressing Geroosterde radijsjes met mosterddressing

Geroosterde radijsjes met mosterddressing afmaken -- 10 minuten

Rooster de radijsjes ongeveer 10 minuten in de oven. Maak ondertussen de mosterddressing. Roer hiervoor mosterd, peper, zout en appel cider azijn samen. Voeg druppelsgewijs de olie toe en blijf kloppen met een garde, hierdoor zul je merken dat de azijn goed zal mengen met de olie. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de geroosterde radijsjes met mosterddressing, een heerlijk bijgerecht voor vlees en vis. Smakelijk!


Wat vind jij van dit recept?
0 stemmen
Volgend recept →
Tongfilet met cidersaus

Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.