Goed vullende winterse wild ragout (stoof) met volle smaken, perfect voor het wild seizoen. Heerlijk om binnen mee op te warmen als het buiten koud is.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/wild-ragout
Wild ragout
Bak voor de slowcooker als eerste de spekjes enkele minuten in een grote (braad)pan, voeg dan ook de ui en knoflook toe. Verplaats deze naar de slowcooker en verhit dan boter in de pan, bak hierin het vlees mooi bruin. Als de pan te klein is, kun je het vlees beter in delen bakken. Schenk rode wijn in de pan om de aanbaksels los te maken zodat alle smaken mee de slowcooker in gaan.
Schenk dan ook de runderbouillon en sinaasappelsap erbij, in de braadpan of slowcooker. Voeg dan ook de kleine uien, takjes tijm, laurierblaadjes, jeneverbessen, cranberry's, peper en zout toe. Stel de slowcooker in op lage temperatuur voor ongeveer 4 uur of laat het in de braadpan zachtjes pruttelen.
Verwijder de laurierblaadjes, takjes tijm en jeneverbessen. Breng op smaak met peper, zout en een scheut balsamico azijn. Serveer met aardappelpuree of pastei bakjes, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.