Kangoeroe? Ja echt, in Australië eten ze het volop en ik snap wel waarom. Héérlijk! Kangoeroe biefstuk met stroopsaus is heerlijk tijdens de kerstdagen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kangoeroe-biefstuk-met-stroopsaus
Om de kleine uitjes makkelijk te kunnen pellen, kun je deze ongeveer 30 seconden koken en hierna laten afkoelen. Pel ze dan heel gemakkelijk met een klein mesje en snijd ze door de helft. Pel een knoflookteentje en plet deze, het is niet nodig om deze te snijden.
Kangoeroe biefstuk met stroopsaus
Haal het vlees uit de pan en pak deze in met aluminiumfolie. Zo kan de biefstuk rusten zonder dat deze zal afkoelen. Schenk Noilly Prat in de bakpan en roer de stroop erdoor tot een gladde saus is ontstaan. Breng op smaak met peper en zout. Verwijder de knoflook, tijm en rozemarijn.
Serveer de biefstuk eventueel met ovengebakken krieltjes, spruitjes en stoofpeertjes. Maak af met de stroopsaus, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.