Deze romige broccolisoep met gerookte kip is nog voller van smaak door toevoeging van kaas. Hartig, romig, zacht en zoutig. Perfect in balans!
Een vullende ovenschotel met knolselderij en rozemarijn. Vegetarisch en romig, met een krokante kaaslaag om het nóg lekkerder te maken.
Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes zijn een heerlijk bijgerecht. Je kunt natuurlijk ook gewone rijst gebruiken. Mmm krokante spekjes!
Met maar 3 ingrediënten kun je lekker veel en snel tapas hapjes maken voor je volgende feestje. Recept voor 15 tapas hapjes, klaar in maar 10 minuten.
Deze super makkelijke sandwich met stoofpeertjes is perfect voor een snelle lunch. Namelijk klaar in maar 5 minuten en zó lekker!
Een frisse witlof en appelsalade met karnemelk dressing kan het hele jaar door gegeten worden, ook in de winter. Met zelfgemaakte croutons.
Dit overheerlijke en krokante vanille gebak met Roemeense kaas is een traditioneel Roemeense lekkernij. Je kunt het ook makkelijk maken met ricotta.
Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten
Bij het kerstdiner is een klein hapje vooraf, tijdens het aperitief, zeer aangenaam. Deze amuse van polenta en zoete aardappel is heerlijk én vegetarisch!
Zonder al teveel moeite zet jij deze doperwten-muntrisotto op tafel. Lekker met geraspte parmezaanse kaas. Recept voor 4, klaar in 45 minuten.
Een gratin van aardpeer met spekjes, prei en een krokante kaas laag is heerlijk op een koude dag. Klaar binnen 50 minuten. Recept voor 4 personen.
Een pasta alfredo is een klassiek recept met maar een paar ingrediënten. Deze romige pasta staat binnen een kwartier op tafel. Lekker met een salade.
Mexicaanse gepofte aardappel uit de oven, in Amerika noemen ze het jacket potato. Gevuld met paprika, kaas en meer. Heerlijk met crème fraîche en limoen.
Bij deze overheerlijke pompoengnocchi is gebruik gemaakt van geroosterde pompoenpuree i.p.v. aardappel. Zacht van binnen en krokant van buiten!
Brood mhancha met kip is een Marokkaans opgerold brood, gevuld met kip, groenten en kruiden. En het ziet er super leuk uit, de moeite waard om te proberen!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.