Met maar 3 ingrediënten kun je lekker veel en snel tapas hapjes maken voor je volgende feestje. Recept voor 15 tapas hapjes, klaar in maar 10 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 22-01-2017, dit recept is voor 15 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Tip: het lekkerst zijn de zongedroogde tomaten in olijfolie met knoflook en kruiden.
Laat het vocht uit de verpakking van de mini mozzarella balletjes lekken.
Open de pot met zongedroogde tomaten en haal er een aantal uit en leg deze op de snijplank.
Snijd met een mesje de hele grote tomaten in stukken van ongeveer 2 - 3 cm groot.
Pluk de blaadjes van de verse basilicumplant af en spoel af onder koud stromend water, mocht er eventueel wat vuil op de bladeren zitten.
Haal een houten prikkertje door een balletje mozzarella, daarna een basilicumblaadje en als laatste een stukje zongedroogde tomaat.
Herhaal totdat alle mini mozzarella balletjes op zijn, leg de tapas prikkertjes dan op een bordje of een leuk plankje om te serveren. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.