Deze super makkelijke sandwich met stoofpeertjes is perfect voor een snelle lunch. Namelijk klaar in maar 5 minuten en zó lekker!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 12-01-2017, dit recept is voor 1 persoon en duurt 5 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Tip: Je kunt ook zelf stoofperen maken met dit makkelijke recept voor stoofperen in rode wijn en gember. Om deze sandwich te maken hoef je bijna niets voor te bereiden. Het is super makkelijk om te maken, maar vooral érg lekker.
Verhit de grillpan en leg de sneetjes brood erop, wacht tot de grill streepjes zichtbaar zijn en draai het brood dan om. Snijd ondertussen de stoofpeertjes in plakjes. Snijd ook de brie in plakjes en leg deze meteen op het warme brood. De brie zal dan een beetje smelten, wat deze sandwich extra lekker maakt.
Maak de sandwich af met de plakjes stoofpeertjes, een beetje honing en walnoten in stukjes gebroken. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.