Zonder al teveel moeite zet jij deze doperwten-muntrisotto op tafel. Lekker met geraspte parmezaanse kaas. Recept voor 4, klaar in 45 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/doperwten-muntrisotto
Begin nu met het rustig lepelen van de bouillon naar de pan met de risotto. Voeg steeds een soeplepel vocht toe aan de pan, totdat de rijst bijna al het vocht heeft opgenomen. Herhaal deze stap totdat alle bouillon op is, en de risotto gaar is. Roer zo nu en dan met de houten lepel. Voeg de doperwtjes als laatste toe aan de pan, deze hoeven alleen maar warm te worden.
Snijd een handvol verse muntblaadjes fijn en roer deze door de risotto heen. Rasp een stuk parmezaanse kaas fijn, roer deze ook door de risotto heen.
Serveer de doperwten-muntrisotto met extra geraspte parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.