Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes zijn een heerlijk bijgerecht. Je kunt natuurlijk ook gewone rijst gebruiken. Mmm krokante spekjes!
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gevulde-puntpaprikas-met-rode-rijst-en-spekjes
Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes
Besprenkel de puntpaprika's met olijfolie, peper en zout en leg ze met de snijkant op de bakplaat. Bak deze 5 minuten in de oven. Haal ze dan uit de oven en vul ze met het rijst mengsel. Verdeel er dan een laag kaas over en bak ze nogmaals in de oven voor 10 minuten, of tot de kaas mooi gesmolten is. Maak af met de pijnboompitten. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.