Een gratin van aardpeer met spekjes, prei en een krokante kaas laag is heerlijk op een koude dag. Klaar binnen 50 minuten. Recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gratin-van-aardpeer
Gratin van aardpeer
Verdeel de beetgare stukken aardpeer over de ovenschaal. Verwijder de tijm takjes en laurierblaadjes. Klop de eieren los met een garde en voeg zodra het roommengsel een beetje is afgekoeld de spekjes en room toe. Verdeel dit ook over de ovenschaal en maak het af met een laag geraspte Parmezaanse kaas, handje panko en plaats her en der een blokje roomboter.
Bak de gratin gaar in ongeveer een half uur, of tot de kaas mooi goudbruin is. Serveer eventueel met een salade, smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.