Ohmydish.nl


Kaki en geitenkaas amuse

Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten

Kaki en geitenkaas amuse
10 minuten 6 personen Hapjes en snacks
Kaki en geitenkaas amuse

Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • 1 rijpe kaki (sharon fruit)
  • paar kleine blaadjes sla naar keuze
  • ongeveer 50 gram geitenkaas
  • optioneel: basilicum blaadjes om te garneren

Kookgerei nodig

(✓ Tip: klik om af te vinken)

  • snijplank & koksmes
  • eventueel: sla centrifuge
  • 6 amuse lepels
  • crème brûlée brander

Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie

Bereiden

10 minuten 6 personen Hapjes en snacks

Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kaki-en-geitenkaas-amuse


De kaki en geitenkaas amuse maken -- 10 minuten

Schil het kaki fruit (ook wel khaki fruit genoemd) en snijd deze in kleine stukjes. Was de slablaadjes en maak deze droog met een sla centrifuge.

Leg een beetje sla op de amuse lepels en verdeel er een eetlepel kaki fruit stukjes over.

Kaki en geitenkaas amuse
Kaki en geitenkaas amuse

Snijd de geitenkaas in kleine plakjes en leg deze op de kaki blokjes. Smelt de geitenkaas kort met de brander vlak voor het serveren.

Garneer eventueel met een basilicum blaadje en geniet van deze makkelijk te maken hapjes!


Wat vind jij van dit recept?
6 stemmen

Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.