Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kaki-en-geitenkaas-amuse
Schil het kaki fruit (ook wel khaki fruit genoemd) en snijd deze in kleine stukjes. Was de slablaadjes en maak deze droog met een sla centrifuge.
Leg een beetje sla op de amuse lepels en verdeel er een eetlepel kaki fruit stukjes over.
Snijd de geitenkaas in kleine plakjes en leg deze op de kaki blokjes. Smelt de geitenkaas kort met de brander vlak voor het serveren.
Garneer eventueel met een basilicum blaadje en geniet van deze makkelijk te maken hapjes!
Wat vind jij van dit recept?
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenJe proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.