Dit klassieke Franse dessert heb ik in een nog makkelijker jasje gestoken. Deze mont blanc, oftewel witte berg, is een meringue met room en zoete kastanje.
Deze bûche de Noël is een klassieke Franse cake met ganache in de vorm van een boomstam. Heerlijk zacht van smaak en perfect als dessert.
Deze mini chocolade tulband cakejes met kersen zijn makkelijk om te maken, ze zien er leuk uit en zijn snel klaar omdat de cake zo klein is.
Zelf amandelspijs maken is makkelijk, snel en ontzettend lekker. Dit basisrecept kan gebruikt worden in allerlei koeken, taart en andere baksels.
Deze rood fruit en amandeltaart met yuzu mousse (oftewel citrus mousse) is als makkelijke versie zonder de bovenste laag ook érg lekker.
Deze olijfoliecake met mascarpone en vijgen ziet er geweldig uit en is een prachtige afsluiter van een etentje of tijdens de feestdagen.
Pruimenvlaai is een klassieker in Limburg, naar recept dat al generaties in mijn familie is. Je kunt hier verschillende rassen pruim voor gebruiken.
Pavlova met kweepeer en rode port is een heerlijk herfst gebak. Een krokante buitenkant en een zachte binnenkant, met zoete kweeperen en tijm.
Deze mirabellentaart bestaat uit een standaard taartbodem belegd met een romige laag en vers fruit. De mirabellen kunnen ook vervangen worden door kersen of pruimen.
Deze luchtige cake met jam is gemaakt zonder boter, daardoor een erg lichte cake waar je makkelijk nog een stuk van kunt nemen.
Deze tiramisu cheesecake is extra lekker met een koekjesbodem en te maken zonder ei. Een makkelijke taart zonder te bakken, wel nog even geduld!
Deze meringuerol met pinda's en chocolade ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook nog eens ontzettend lekker. Een perfecte combinatie van smaken!
Deze chocoladetaart met maltesers is heerlijk zacht, romig en extra lekker in combinatie met de krokante maltesers en koekjes taartbodem.
Deze kiwi meringue taart bestaat uit een zelfgemaakte taartbodem, zachte kiwi crème, rijpe kiwi's en een dikke laag meringue.
Deze appel meringue taart heeft alles wat je zoekt in een perfecte herfsttaart. Een krokante bodem, romige appelvulling en zachte meringue.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.