Deze mini chocolade tulband cakejes met kersen zijn makkelijk om te maken, ze zien er leuk uit en zijn snel klaar omdat de cake zo klein is.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/mini-chocolade-tulband-cakejes-met-kersen
Zeef en meng de bloem met bakpoeder, cacao poeder en een klein snufje zout. Vul een kleine pan met een laagje water en zet hier passende kom erop. Breek de chocolade in stukken en voeg deze toe aan de kom en smelt zo langzaam de chocolade.
Mini chocolade tulband cakejes met kersen
Bak de mini tulband cakejes in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de oven. Controleer met een houten prikker, als de prikker er schoon uitkomt zijn de cakejes gaar. Laat enkele minuten afkoelen en haal ze dan uit de vormpjes. Bestuif eventueel met poedersuiker en geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.