Deze flower sprouts met chorizo zijn knapperig en vol van smaak. Heb jij deze kruising tussen boerenkool en spruitjes al eens gegeten? Zeker proberen!
Met weinig ingrediënten en vooral geduld en liefde maak je zelf een heerlijke rode bieten tagliatelle met feta. Dit vegetarische gerecht is perfect in balans.
Een vegetarisch rode linzen en broccoli stoof met een beetje pit. Heerlijk met verschillende kruiden en kokosmelk. Klaar binnen 40 minuten.
Dit overheerlijke recept voor draadjesvlees komt van mijn oma. Ik eet het nog regelmatig bij mijn vader, want is het zo'n ouderwets lekker stukje vlees!
Een makkelijk eenpansgerecht dat naar smaak pittig of milder gegeten kan worden. Overheerlijke kimchi noedels, binnen een half uur op tafel!
Kerriesoep met paprika is een heerlijke soep die vol van smaak is. Ideaal voor alle kerrie liefhebbers voor de lunch of avondeten met wat brood.
Zelf Indonesische Rendang maken is makkelijker dan je denkt. Een heerlijke runderstoof met limoen, kokos en véél smaakmakers. Serveer met rijst.
Ajam paniki kennen de meeste uit een pakje, maar heb je het al eens zelf gemaakt? Helemaal niet moeilijk en het is staat binnen een half uur op tafel!
Heb je al eens kimchi gehad? Gefermenteerde Koreaanse kool met rode peper en meer. Voeg hier eens nog meer ingrediënten aan toe voor een kimchi stoofpotje!
Een heerlijke ouderwetse bruine bonensoep is een perfecte avondmaaltijd voor koude dagen. Klaar binnen 45 minuten. Serveer met brood.
Deze ouderwetse gehakt en prei stoof is super makkelijk en snel te maken. Perfect voor een koude dag, geserveerd met aardappelpuree.
Makkelijke en heerlijke vegetarische wortel en linzen stoof, laat de crème fraîche weg voor een vegan versie. Klaar in minder dan een uur.
Gebakken mini gehaktballetjes met kikkererwten en verschillende groenten zijn een perfecte doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur.
Maak zelf aardbeienjam met maar 3 ingrediënten. Super makkelijk, heerlijk en je kunt het maken in minder dan een half uur. Heb jij ooit zelf jam gemaakt?
Een stoofpotje met een gedurfde naam. Duvelkesvlees is pittig, zoutig, gevuld met kruiden en zelfs pindakaas. Je kunt je niet voorstellen hoe lekker dit is!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.