Dit overheerlijke recept voor draadjesvlees komt van mijn oma. Ik eet het nog regelmatig bij mijn vader, want is het zo'n ouderwets lekker stukje vlees!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/draadjesvlees-a-la-oma
Draadjesvlees à la oma
Zet het vuur laag en plaats de deksel op de pan. Stoof het vlees gaar in ongeveer 1,5 uur, controleer regelmatig of er nog genoeg water in zit. Het vlees behoort volledig uit elkaar te vallen, er onstaan dan 'draadjes'.
Dit stoofvlees is heerlijk met gekookte aardappels of aardappelpuree, met velen soorten warme groenten zoals rode kool, spruitjes of broccoli met een béchamel saus met extra kaas erdoor. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.