Een heerlijke ouderwetse bruine bonensoep is een perfecte avondmaaltijd voor koude dagen. Klaar binnen 45 minuten. Serveer met brood.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bruine-bonensoep
Het is weer tijd voor de maandelijkse foodblogswap, waarbij we koken van het toegewezen blog Anita's potjes en pannen. We hadden bruinebonensoep al een tijdje op onze todo lijst staan, dus daarom kozen we dit recept van Anita en gaven er onze eigen draai aan. Zo kozen wij ervoor niets te pureren, maar de bonen en andere ingrediënten heel te laten.
Voeg tijdens de laatste 10 minuten de rookworst toe om deze te verwarmen. Verwijder de laurierblaadjes en kruidnagels en breng de soep op smaak met peper en zout. Haal de rookworst er vlak voor het serveren uit en snijd deze in kleine stukjes. Serveer de soep met brood. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.