Een makkelijk eenpansgerecht dat naar smaak pittig of milder gegeten kan worden. Overheerlijke kimchi noedels, binnen een half uur op tafel!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 02-02-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn. Meng de knoflook met sojasaus, gochujang, grove chili, sojasaus, sesamolie en geraspte gemberwortel. Pel dan ook de ui en snijd deze fijn.
Snijd het spek in blokjes indien nodig. Maak eventueel de peultjes schoon door de uiteinden eraf te snijden. Snijd de bosui in fijne ringen en zet opzij.
Bak de spekjes enkele minuten, het is niet nodig om extra olie of boter toe te voegen. Voeg dan ook de ui toe en na ongeveer een minuut het sojasaus mengsel.
Voeg de kimchi, zonder vocht, toe en bak nog kort mee. Schenk er dan de runderbouillon bij en breng aan de kook. Laat het enkele minuten koken en voeg dan de noedels en peultjes toe.
Roer af en toe door zodat de noedels niet gaan plakken. Afhankelijk van de type noedels, zal het geheel na enkele minuten koken genoeg zijn ingedikt zodat de noedels en peultjes gaar zijn en er een mooie saus is ontstaan.
Serveer met de bosui ringen. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.