Deze spaghetti met edamame en knoflook is lekker én gezond. Een snelle en makkelijke pasta met weinig ingrediënten die binnen 20 minuten op tafel staat.
Deze klassieke caipirinha is een bekende Braziliaanse cocktail. Heerlijk fris door de limoen, een cocktail die snel en makkelijk te maken is.
Koningsdag komt er weer aan, dus wat is er dan beter dan een zelfgemaakte oranje tompouce. Bladerdeeg, banketbakkersroom en een mooie oranje glazuur.
Witte asperges met koude Franse mousselinesaus is een echte klassieker. Je kunt de asperges warm, lauwwarm en zelfs koud eten. Makkelijker kan bijna niet!
Van een Indiase kruidige yoghurt marinade zal je kip, of kippendijen, zó ontzettend lekker en zacht worden. Maak ze klaar op de barbecue voor nog meer smaak
Een super makkelijke en veelzijdige manier om biefstuk of kip nóg lekkerder te maken. Deze klassieke piri piri marinade is pittig en fris tegelijk.
Gegrilde groene asperges zijn mijn favoriet, ze hebben verder helemaal niets meer nodig. De nootachtige smaak van de groene asperges is gewoon perfectie.
Een ontzettend verfrissend drankje, om te vieren dat de lente is begonnen. Deze Aperol cocktail met limoen en frambozen is dorstlessend en super snel klaar.
Risotto met erwtjes en gamba's is extra lekker door de toevoeging van salie. De gamba's zijn gebakken in knoflookolie, nóg lekkerder dus!
Je kent ze vast wel, die heerlijke selderijsalade die kant-en-klaar te koop is. Zelf maken is zelfs nóg lekkerder en nog makkelijk ook. Heerlijk bij de bbq!
Deze barbecue kabeljauw met walnotenpesto is perfect voor de aankomende lente. Een snelle en heerlijke vis, klaar binnen 20 minuten mét zelfgemaakte pesto
Deze cheesecake met peer en salie is zó lekker! Met een verrassend ingrediënt, waar je niet meteen aan zult denken. Des te meer reden hem eens te maken!
Overheerlijke pittige mango salade die snel klaar is. Een beetje zoet, verfrissend en pittig tegelijk. Geweldige combinatie van smaken!
Appelflappen zijn zó lekker, maar vooral heel erg makkelijk. Mijn moeder maakte ze vroeger regelmatig, want ze zitten binnen no-time in de oven.
Klassieke eggs benedict zijn makkelijker te maken dan je zult denken. Heerlijk als uitgebreid ontbijt of lunch in het weekend, of serveer ze met Pasen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.