Je kent ze vast wel, die heerlijke selderijsalade die kant-en-klaar te koop is. Zelf maken is zelfs nóg lekkerder en nog makkelijk ook. Heerlijk bij de bbq!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 20-03-2017, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Maak eerst de dressing zodat je deze meteen kunt vermengen door de geraspte knolselderij, anders gaat deze verkleuren en dat zou zonde zijn.
Meng hiervoor het citroensap, mosterd en mayonaise. Voeg een klein scheutje water toe om het iets dunner te maken, zodat je het beter kunt mengen met de knolselderij. Breng op smaak met peper en zout.
Schil de knolselderij, het beste kun je hiervoor een koksmes gebruiken en dan rondom de schil wegsnijden.
Gebruik een food processor of een grove rasp om de knolselderij in reepjes (julienne) te snijden. Meng de knolselderij meteen met de dressing en breng nogmaals op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.